Pest megye, Göd


Csendes , közkedvelt részén 

Ingatlan adatai

Irányár: 26 600 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 150 m2
Fűtés: gáz
Állapota: korának megfelelő
Szobák száma: 5+1
Építés éve: 1989
Szintek száma: 1
Telekterület: 540 m2
Kert mérete: 300 m2
Erkély mérete: 10 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: garázs
Kilátás: udvari
Egyéb extrák:  
étkező, amerikai konyha, beépített konyhabútor, beépített szekrény, kocsibeálló, garázs, terasz, pince, parkettás, kábeltévé, kert, melléképület, erkély, egyedi fűtés, összközműves, tégla

Részletes leírás

ÁRZUHANÁS. KARÁCSONYI AKCIÓ.
Felső Göd kertvárosi részén, kellemes környezetben, közlekedés szempontjából nagyon jó helyen kínálunk eladásra egy 150 m2-s, 5 + fél szobás családi házat 540 m2-es telekkel. A ház földszintjén található az előszoba, nappali, étkező,szoba,fürdőszoba, kamra és kazánhelyiség .A nappaliból ki lehet menni a teraszra. Az emeleti részen találunk 3 egész +1 félszobát, fürdőszobát, wc-t, közlekedőt és egy galéria részt, amit dolgozó saroknak alakítottak ki. A garázsban két autó számára van hely, mellette lévő tároló részben kerti szerszámoknak van hely. A kertben grillező, karbantartott gyep várja az új tulajdonosokat. A közelben minden megtalálható: oktatási, és egészségügyi intézmények, élelmiszerüzlet, hentes, pékség, posta. Pár perces sétával a vasút és a buszmegálló is elérhető. Gödön kulturális, szórakozási, sportolási lehetőségekben bőven válogathat 0-99 éves korig mindenki. A Duna partján horgászási, fürdési lehetőség, kerékpárút várja a kikapcsolódni vágyókat. A termálfürdő gyógyvize igazi gyöngyszeme a városnak, kiváló lehetőség egészségünk megőrzéséhez. Göd Budapesttől 25 km-re található, a Váci úton kifelé autózva a régi 2-es úton, Dunakeszin keresztül, vagy az M2-es autópályán 15 perc alatt közelíthető meg. A Nyugati pályaudvarról a vonatok 30 percenként indulnak, és 30 perc alatt érkeznek Felső Gödre. Az autóbuszok Újpest Városkapuig közlekednek, ahonnan metróval tovább utazhatunk.
Kisebb lakás beszámítása ráfizetéssel is lehetséges!
Ár : 26.600.000.- Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába. Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti ! Ingyenes hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84. sz. alatt.

 Hirdető adatai

Hirdető neve: Gere Géza
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: +36 70 558-1160
Honlap: -