Zala megye, Zalaszentgrót


 

Ingatlan adatai

Irányár: 8 700 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 86 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 2 354 m2
Kert mérete: 1 850 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
étkező, saját parkoló, beépített konyhabútor, telefon, vízórás, kocsibeálló, terasz, internet, kert, összközműves

Részletes leírás

Nyugdíjba készül? Megunta a nagyváros zaját, nyugalomra, pihenésre vágyik, akkor nézzen szét Zalában, a zalai dombság közepén a dombok között megbúvó kisváros egyik legszebb városrészén, ahol 170 ember él nyugalomban.
Zalaszentgrót legcsendesebb városrészében a Termálfürdőnél eladó, vagy budapesti lakásra cserélhető egy felújított parasztház .A 1850 m2-es telek parkosított. kiváló hely a pihenni és feltöltődni vágyóknak. Szemben a házzal még egy külön helyrajzi számon szereplő 504 m2 -es üres telek is ide tartozik. A nyaralónak vett kis parasztház, az évek során teljes átalakításon, felújításon esett át. Elektromos hálózat, kicserélése, a tető átrakása, gáz, víz, csatorna bevezetése a nyitott részek beépítése teljes összkomfortot biztosított számunkra. Helységek: 2 szoba, konyha, ebédlő, előszoba, fürdő, kamra, rakodó, és fedett terasz. Az ebédlőben működő hagyományos kemence található. A ház megtartotta régi stílusát,a gerenda megmaradt eredeti formájában. Az újonnan beépített rész, szintén gerendákat kapott. A fűtés 4 gázkonvektorral és a központi részben elhelyezett kandallóval történik. A meleg vizet gázkonvektor biztosítja. Víz, villany, gáz, csatorna, telefon, internet, tv. biztosít teljes komfortot. A ház 86m2-es , a belső részhez, építkezés nélkül csatolható még egy 16 m2-es helyiség.
Zalaszentgróton helyben adott termálfürdő várja a gyógyulni, felüdülni vágyókat, de további gyógyfürdőktől (Hévíztől kb. 20 km, Kehidakustánytól kb. 8 km) sincs messze. Zalaszentgróton (8000 fős kisváros) mindenfajta infrastruktúra adott, teljes orvosi ellátás, ált. iskola, óvoda, gimnázium (stb.) is található. A közeli Szajki-tavak nyáron mindennel ellátott, kulturált stranddal várják a fürdőzőket A Balaton-part Keszthelynél autóval elérhető kb 25 perc alatt.
Mindkét megyeszékhely, Zalaegerszeg és Szombathely is közel esik.
A környék nagyvadas vadászterület, a közelben komoly lovardák is üzemelnek és horgászási lehetőség is van a Zala folyón és a közeli, Zalacsányi és Szajki horgásztavakon.

 Hirdető adatai

Hirdető neve: Hoffmann Istvánné
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06202600150
Honlap: -